WM1 (Lam. VG10w-stål)

1 471,00 SEK1 672,00 SEK

Lam. VG10w -stål. Thermorun handtag.

Beskrivning

För att förbättra skärförmågan på denna behändiga lilla jaktkniv har vi försett bladet med en så kallad förbättrad konvex egg (eng. improved convex edge). Det medför en egg som skär lättare och är också enklare att skärpa upp. Det behagliga, ergonomiskt väl formade skaftet ger ett bra och säkert grepp även med våta eller kalla händer och möjliggör full kontroll över eggens position. Kniven är lätt att göra ren, mycket hygienisk.

Bladet går med nästan full bredd genom skaftet och, eftersom vi använder oss av ett specialstål, vill vi påstå att denna behändiga lilla kniv är mycket stark – vi har ännu inte fått tillbaka en WM1 i två delar!

Stålet är i grunden det välbeprövade Lam. VG10, med skillnaden att vi lagt till Volfram i kompositionen (Lam. VG10w) för att förbättra styrkan och skärpevaraktigheten ytterligare.

Kniven levereras med en hygienisk plastslida i zytel eller en välsydd läderslida.

Läs en oberoende recensioner av WM1: Fällkniven WM1 Knife Review • Ember Survival

Ytterligare information

Stål

Hårdhet (HRC)

Egg

Tånge

Skaftmaterial

Slida

,

Vikt, endast kniv (g)

Bladlängd (mm)

Bladtjocklek (mm)

Totallängd (mm)

Presentinslagning

Lasergravyr

Gravyrtext

Välj text för din gravyr. Klicka här för mer information om gravyr, typsnitt, placering m.m. Observera att bytesrätt ej gäller på graverade produkter.

OBS! Glöm inte att välja typsnitt i nästa steg nedan.

Gravyrtypsnitt

Välj ett typsnitt för din gravyr

Gravyrlogo

Välj en logo för gravyr. Klicka här för mer information om gravyr, format, placering m.m. Observera att bytesrätt ej gäller på graverade produkter.

(max filstorlek 512 MB)