Lasergravyr

Lasergravyr

Värdet av en gåva eller promotionartikel ökar väsentligt om den graveras med en logotyp, meddelande eller namn. Vi har investerat i en av Europas modernaste fiberlasermaskiner vilket möjliggör att vi enkelt, sobert och snabbt kan personifiera din kniv till en högst rimlig kostnad. Eftersom vi gör detta i egen regi under samma tak tillkommer inga extra fraktkostnader och kravet på stora volymer för att hålla ned styckepriset blir väsentligt lägre. Att gravera in namnet på en enstaka kniv till en överkomlig kostnad är nu fullt möjligt. Denna nya typ av lasergravering är mycket miljövänlig – det förekommer inga utsläpp i vatten eller luft och energiförbrukning är mycket låg. Standardplacering på gravyren är på motsatt sida från vår egen logga på bladet, alltså höger sida av bladet när du håller i kniven.

Företagsprofilering

Lasergravyr är även ett utmärkt sätt att göra arbetskniven eller pensionsgåvan lite mer personlig. Gravera t.ex. in er företagslogga på personalens tjänsteknivar, eller varför inte ge som gåvor till stora kunder etc. Se exempel nedan på företagsprofilering.

 

 

 

Lasergravyren ger en mycket distinkt och detaljrik bild varför även komplicerade logotyper återges skarpt. Textgravyr kostar 85:- och logotype kostar 143:-. Det finns även möjlighet att använda en egen bild eller logotype. Kontakta oss för instruktioner.

Dessa typsnitt finns att välja mellan:

Se fler gravyrexempel nedan: