Värdet av en gåva eller promotionartikel ökar väsentligt om den graveras med en logotyp, meddelande eller namn. Vi har investerat i en av Europas modernaste fiberlasermaskiner vilket möjliggör att vi enkelt och snabbt kan sätta en personligt touch på din kniv till en låg kostnad. Eftersom vi gör detta i egen regi under samma tak tillkommer inga extra fraktkostnader och kravet på stora volymer för att hålla ned styckepriset blir väsentligt lägre. Denna typ av lasergravering är mycket miljövänlig – det förekommer inga utsläpp i vatten eller luft och energiförbrukning är mycket låg. Standardplacering på gravyren är på motsatt sida från vår egen logga på bladet, alltså höger sida av bladet när du håller i kniven.

OBS! Vi graverar endast våra egna produkter.

Företagsprofilering

Lasergravyr är även ett utmärkt sätt att göra arbetskniven eller pensionsgåvan lite mer personlig. Gravera t.ex. in er företagslogga på personalens tjänsteknivar, eller varför inte ge som gåvor till stora kunder etc. Se exempel nedan på företagsprofilering.

 

Lasergravyr ger en mycket distinkt och detaljrik bild varför även komplicerade logotyper återges skarpt. Det finns även möjlighet att använda en egen bild eller logotype genom att enkelt ladda upp din bild när du lägger din produkt i varukorgen. Din bild bör helst vara minst 400 pixlar stor på längsta sidan och godkända format är JPEG, TIFF, BMP, GIF, PNG, EPS, SVG, PSD, PDF. Kontakta oss på [email protected] om du har ytterligare frågor om lasergravyr.

Priser

Textgravyr: 120:-
Bild/Logotype: 184:-

Dessa typsnitt finns att välja mellan:

Observera att typsnittet Viking blandar gemener och versaler som i exemplet ovan.

Se fler gravyrexempel nedan:

 

Så här kan det se ut när vi graverar: