S1 (Lam.VG7-stål) – Blankt blad

2 035,00 SEK2 347,00 SEK

Artikelnummer: S1

Lam. VG7 stål. Thermorun handtag.

Beskrivning

Skogskniven S1 är resultatet av många års forskning och tester med avsikten att få fram en av de bästa frilufts- och fiskeknivarna i världen. Kniven har en rak design vilket ger en god hanterlighet. Bladet är utformat så att det ska kunna fungera till alla typer av jakt samt till fiske. Eggen specialslipas så att kniven är tämligen lätt att tälja med men samtidigt mycket stark. Skaftet ger ett säkert och tillförlitligt grepp även om man är kall eller våt om fingrarna. Stålet är ett rosttrögt specialstål (laminerat VG7) som genomgår en omfattande härdprocess. Detta medför att man erhåller ett blad som dels är mycket starkt, dels håller skärpan oerhört väl.

Välj slida: Zytel eller läder
Heltäckande läderslidan är tillverkad av starkt svart läder av hög kvalitet och skyddar kniven på ett säkert sätt. Den uppdaterade Zytelslidan med tvåvägslåsmekanismen erbjuder en enkel, säker och stark kombination av egenskaper som varje användare kommer att uppskatta. Den enhandsmanövrerade Zytel-slidan är också lätt att hålla ren. Det finns även vänsterhänt version tillgänglig av den äldre Zytelslidan. Dessa säljs separat här: S1ezleft – S1 Vänsterslida

Den öppna läderslidan till S1 är tillverkad av starkt svart läder med dubbla mellanlägg.

Ytterligare information

Stål

Hårdhet (HRC)

Egg

Tånge

Skaftmaterial

Slida

, ,

Vikt, endast kniv (g)

Bladlängd (mm)

Bladtjocklek (mm)

Totallängd (mm)

Coating

Presentinslagning

Lasergravyr

Gravyrtext

Välj text för din gravyr. Klicka här för mer information om gravyr, typsnitt, placering m.m. Observera att bytesrätt ej gäller på graverade produkter.

OBS! Glöm inte att välja typsnitt i nästa steg nedan.

Gravyrtypsnitt

Välj ett typsnitt för din gravyr

Gravyrlogo

Välj en logo för gravyr. Klicka här för mer information om gravyr, format, placering m.m. Observera att bytesrätt ej gäller på graverade produkter.

(max filstorlek 512 MB)