Varför köpa en dyr kniv från Fällkniven AB?
Det är rätt och riktigt att ställa denna fråga. Vad får du, egentligen? Jo, först av allt du får en hel del kniv från början, en kniv som är stark, bekväm och håller skärpan bra eller mycket bra. Och efter kanske tio eller tjugo år kan det vara dags att slipa om kniven till den ursprungliga formen. 85 kr senare, kan du fortsätta att använda kniven i ytterligare tio år, eller så. När du köper en kniv från Fällkniven AB får du också en säker kniv, väl testad långt innan den sattes i produktion. Som ett resultat är våra garantiåtaganden är så låga som 0,1%.

Dyr? Nej. Kostnadseffektivt? Ja.
Och under alla dessa år du har haft tillgång till en mycket pålitlig kniv, väl testad av både elitsoldater och personer som är vana att stanna länge i vildmarken. Kontrollera ditt knivkonto, vi är säkra på att du inte har köpt många fler knivar efter att du gjort din första köp av en Fällkniven-kniv. Dyr? Nej. Trevlig? Ja.

Istället har du varit klimatsmart! Du har inte gått på niten att köpa de där moderna, hippa, spejsade, superbilliga knivarna som ser bra ut och kanske erbjuder en vacker yta eller  en spännande design. När det gäller knivar är det en rak linje mellan pris och kvalitet så, köper du en billig kniv får du kvalitet därefter. Köper du många billiga knivar, slösar du faktiskt med de begränsade resurser som vår jord kan erbjuda  samtidigt som du ändå behöver byta dem vart eller vartannat år eftersom de inte står upp för dina förväntningar.

Så, nu vet du. Köpa billigt är dyrt, att köpa kvalitet får dig att le. Spara din plånbok och klimatet och köp en Fällkniven-produkt – det kommer du inte att ångra!